Sirupspærer

4 port.

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

4 modne pærer

Lage
2 dl Dansukker Lys Sirup
3 dl vand
1 kanelstang
1 stjerneanis

Tilbehør
Muscovadois, se opskrift
1/2-3/4 dl hakkede nødder eller mandler 

Instruktioner

Skræl pærerne, men lad stilken blive siddende. Kog ingredienserne til lagen op i en lille kasserolle – ikke meget større, end at den kun lige kan rumme pærerne. Stil pærerne ned i den varme lage, og lad dem simre under låg, til de er møre. Tag pærerne op, og anret dem på asietter. Kog lagen ind, til der er ca. 2 dl tilbage. Hæld lagen over pærerne, og drys med hakkede nødder eller mandler. Anret med en kugle is, og server.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.