Svenske krabbelurer

Fantastisk lækre svenske krabbelurer dyppet i sukker. Rør krabbeluredejen sammen, tag den med ud i naturen, og bag den på stormkøkkenet. Dyp dine krabbelurer i kanel- eller kardemommesukker. Velbekomme!

ca. 14 stk.

ca. 50 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
4 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 nip salt
2 æg
1 1/2 dl mælk

Til tilberedningen
Smør

Sukkerblanding
Dansukker ØKO Sukker + stødt kanel
Dansukker ØKO Sukker + stødt kardemomme

Instruktioner

Bland sukker, hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål. Tilsæt æggene ét ad gangen, derefter mælk og til sidst salt. Pisk til dejen er ensartet.

Hæld dejen i en skål med hældekant, og fyld en plastikpose med den ønskede sukkerblanding. Tag det med ud i naturen.

Tænd stormkøkkenet, og lad stegepanden blive varm. Steg krabbelurerne ad flere omgange. Kom de varme krabbelurer i posen med sukkerblandingen, og ryst dem rundt.

Du kan også lave krabbelurerne derhjemme og dyppe dem i en af sukkerblandingerne umiddelbart efter stegning eller servere dem med syltetøj og flødeskum.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.