Svenske krabbelurer

Fantastisk lækre svenske krabbelurer dyppet i sukker. Rør krabbeluredejen sammen, tag den med ud i naturen, og bag den på stormkøkkenet. Dyp dine krabbelurer i kanel- eller kardemommesukker. Velbekomme!

ca. 14 stk.

ca. 50 minutter

Vurdering (36 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
4 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 nip salt
2 æg
1 1/2 dl mælk

Til tilberedningen
Smør

Sukkerblanding
Dansukker ØKO Sukker + stødt kanel
Dansukker ØKO Sukker + stødt kardemomme

Instruktioner

Bland sukker, hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål. Tilsæt æggene ét ad gangen, derefter mælk og til sidst salt. Pisk til dejen er ensartet.

Hæld dejen i en skål med hældekant, og fyld en plastikpose med den ønskede sukkerblanding. Tag det med ud i naturen.

Tænd stormkøkkenet, og lad stegepanden blive varm. Steg krabbelurerne ad flere omgange. Kom de varme krabbelurer i posen med sukkerblandingen, og ryst dem rundt.

Du kan også lave krabbelurerne derhjemme og dyppe dem i en af sukkerblandingerne umiddelbart efter stegning eller servere dem med syltetøj og flødeskum.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.