Svenske krabbelurer

Fantastisk lækre svenske krabbelurer dyppet i sukker. Rør krabbeluredejen sammen, tag den med ud i naturen, og bag den på stormkøkkenet. Dyp dine krabbelurer i kanel- eller kardemommesukker. Velbekomme!

ca. 14 stk.

ca. 50 minutter

Vurdering (4 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
4 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 nip salt
2 æg
1 1/2 dl mælk

Til tilberedningen
Smør

Sukkerblanding
Dansukker ØKO Sukker + stødt kanel
Dansukker ØKO Sukker + stødt kardemomme

Instruktioner

Bland sukker, hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål. Tilsæt æggene ét ad gangen, derefter mælk og til sidst salt. Pisk til dejen er ensartet.

Hæld dejen i en skål med hældekant, og fyld en plastikpose med den ønskede sukkerblanding. Tag det med ud i naturen.

Tænd stormkøkkenet, og lad stegepanden blive varm. Steg krabbelurerne ad flere omgange. Kom de varme krabbelurer i posen med sukkerblandingen, og ryst dem rundt.

Du kan også lave krabbelurerne derhjemme og dyppe dem i en af sukkerblandingerne umiddelbart efter stegning eller servere dem med syltetøj og flødeskum.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.