Svenske krabbelurer - Opskrifter

Svenske krabbelurer

ca. 14 stk. ca. 50 minutter
Fantastisk lækre svenske krabbelurer dyppet i sukker. Rør krabbeluredejen sammen, tag den med ud i naturen, og bag den på stormkøkkenet. Dyp dine krabbelurer i kanel- eller kardemommesukker. Velbekomme!
Svenske krabbelurer
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
  • 4 1/2 dl hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 nip salt
  • 2 æg
  • 1 1/2 dl mælk

Til tilberedningen

  • Smør

Sukkerblanding

  • Dansukker ØKO Sukker + stødt kanel
  • Dansukker ØKO Sukker + stødt kardemomme

Bland sukker, hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål. Tilsæt æggene ét ad gangen, derefter mælk og til sidst salt. Pisk til dejen er ensartet.

Hæld dejen i en skål med hældekant, og fyld en plastikpose med den ønskede sukkerblanding. Tag det med ud i naturen.

Tænd stormkøkkenet, og lad stegepanden blive varm. Steg krabbelurerne ad flere omgange. Kom de varme krabbelurer i posen med sukkerblandingen, og ryst dem rundt.

Du kan også lave krabbelurerne derhjemme og dyppe dem i en af sukkerblandingerne umiddelbart efter stegning eller servere dem med syltetøj og flødeskum.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;