Citronfromage med saltet crunch

Citronfromage med saltet crunch er en forfriskende afslutning på et festmåltid. Forbered citronfromagen dagen inden, og strø crunch på sammen med revet citronskal lige inden servering.

6 glas

1,5 time

Vurdering (58 stk)

Ingredienser

3 blade husblas
3 pasteuriserede æggeblommer
1 dl Dansukker Sukker
Revet skal og saft fra 1 citron, usprøjtet
3 dl piskefløde

Saltet crunch
1/2 dl kokosmel
1 dl hvedemel
1 dl havregryn
2/3 dl Dansukker Brun Farin
1/4 tsk. salt
50 g blødt smør

Pynt
Revet citronskal, usprøjtet

Instruktioner

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter.

Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en skål.

Varm citronsaften i en gryde, vrid husblassen for vand og tilsæt den til citronsaften. Smelt ved svag varme.

Hæld citronblandingen i æggesnapsen i en tynd stråle under piskning. Tilsæt citronskallen.

Pisk fløden, og vend den i æggesnapsen. Fordel i 6 glas, og stil glassene i køleskabet i ca. 1 time.

Forvarm ovnen til 160°C, og lav crunchen. Kom alle ingredienserne i en skål, og ælt dem sammen med hænderne.

Smuldr dejen på en bageplade med bagepapir. Bag midt i ovnen i 10 minutter. Lad crunchen køle af.

Tag citronfromagen ud, når den skal serveres, smuldr crunch over, og pynt med revet citronskal.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.