Ingredienser
3 blade husblas
3 pasteuriserede æggeblommer
1 dl Dansukker Sukker
Revet skal og saft fra 1 citron, usprøjtet
3 dl piskefløde
Saltet crunch
1/2 dl kokosmel
1 dl hvedemel
1 dl havregryn
2/3 dl Dansukker Brun Farin
1/4 tsk. salt
50 g blødt smør
Pynt
Revet citronskal, usprøjtet
Instruktioner
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en skål.
Varm citronsaften i en gryde, vrid husblassen for vand og tilsæt den til citronsaften. Smelt ved svag varme.
Hæld citronblandingen i æggesnapsen i en tynd stråle under piskning. Tilsæt citronskallen.
Pisk fløden, og vend den i æggesnapsen. Fordel i 6 glas, og stil glassene i køleskabet i ca. 1 time.
Forvarm ovnen til 160°C, og lav crunchen. Kom alle ingredienserne i en skål, og ælt dem sammen med hænderne.
Smuldr dejen på en bageplade med bagepapir. Bag midt i ovnen i 10 minutter. Lad crunchen køle af.
Tag citronfromagen ud, når den skal serveres, smuldr crunch over, og pynt med revet citronskal.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Bag med sommerens bær
Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Himmelske hindbær
Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?