Ingredienser
3 store æbler
30 g smør
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 tsk. kanel
Havrecrunch
80 g smør
3 spsk. Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 tsk. kanel
1 dl havregryn
1 spsk. hvedemel
1 nip salt
Instruktioner
Sæt ovnen på 200 °C.
Skræl æblerne og skær dem i halve. Skær kernehuset ud. Skær smalle snit på langs i de halve æbler. Smør et ovnfast fad, og læg de halve æbler deri.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt muscovadorørsukker, sirup og kanel. Bland det hele, og stryg det på æblerne.
Dæk formen med folie, og bag æblerne midt i ovnen i cirka 15 minutter.
Tilbered havrecrunchet imens. Smelt smørret og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør rundt.
Tag æblerne ud af ovnen, og fjern folien. Fordel havrecrunchet på de halve æbler, og stil dem tilbage i ovnen på øverste ribbe. Bages i ca. 10 minutter.
Server med vaniljeis.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Pluk blommer
Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Himmelske hindbær
Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.