Bagte halve æbler med havrecrunch

Efterårets dessert er halve æbler bagt med sirup og muscovadosukker. Halvér dine æbler og pensel dem med havrecrunch. Servér dine bagte halve æbler lune.

6 portioner

50 minutter

Vurdering (79 stk)

Ingredienser

3 store æbler
30 g smør
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 tsk. kanel

Havrecrunch
80 g smør
3 spsk. Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 tsk. kanel
1 dl havregryn
1 spsk. hvedemel
1 nip salt

Instruktioner

Sæt ovnen på 200 °C.

Skræl æblerne og skær dem i halve. Skær kernehuset ud. Skær smalle snit på langs i de halve æbler. Smør et ovnfast fad, og læg de halve æbler deri.

Smelt smørret i en gryde og tilsæt muscovadorørsukker, sirup og kanel. Bland det hele, og stryg det på æblerne.

Dæk formen med folie, og bag æblerne midt i ovnen i cirka 15 minutter.

Tilbered havrecrunchet imens. Smelt smørret og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør rundt.

Tag æblerne ud af ovnen, og fjern folien. Fordel havrecrunchet på de halve æbler, og stil dem tilbage i ovnen på øverste ribbe. Bages i ca. 10 minutter.

Server med vaniljeis.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.