Brug det du har tilovers - Dansukker

Brug det du har tilovers

At bruge sine rester er ikke bare godt for miljøet, det kan også blive til de rene lækkerier! Smid ikke skrællerne fra din frugt, grødresterne, de ekstra appelsiner, den overmodne pære eller de nødder, der aldrig blev knækket, i skraldespanden. Brug det til lækkert tilbehør.

Blodgrape- og klementinmarmelade

Blodgrape- og klementinmarmelade

Risengrøds-panna cotta

Risengrøds-panna cotta

Appelsinmarmelade med ingefær

Appelsinmarmelade med ingefær

Figenmarmelade

Figenmarmelade

Klementin- og gulerodsmarmelade

Klementin- og gulerodsmarmelade

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade med safran

Rødkålssalat

Rødkålssalat

Kandiseret frugtskal

Kandiseret frugtskal

Nødder i sirup

Nødder i sirup

Rødløgspickles med chili

Rødløgspickles med chili

Chilisirup

Chilisirup

Vanilje- og kardemommesirup

Vanilje- og kardemommesirup

Appelsinmarmelade med chokolade

Appelsinmarmelade med chokolade

;