Skinke- og olivenbrød

ca. 10 portioner

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

8 dl hvedemel
1 tsk. salt
4 tsk. bagepulver
6 æg
1 1/2 dl olivenolie
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
2 1/2 dl kvark
2 dl tør hvidvin
200 g revet stærk ost
100 g revet parmesanost
250 g røget skinke i tern
1 dl grønne oliven med pimientopeber
1 dl finthakket porre
1/2 dl finthakket basilikum 

Instruktioner

Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Pisk æg, olie, sirup, kvark og vin sammen, og bland det sammen med de tørre ingredienser. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Hæld dejen i en smurt og let melet aflang form. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 1 time. Mærk efter med en kødnål, om brødet er færdigbagt i midten. Vend det ud på en rist, og lad det køle af. Smager dejligt til en kop te i den kolde årstid eller til et glas kølig rosévin i den varmere del af året.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.