Blodgrape- og klementinmarmelade - Opskrifter

Blodgrape- og klementinmarmelade

1 glas 40 min.
En skøn let bitter marmelade med blodgrapefrugt og klementiner. Perfekt sammen med scones og et udvalg af oste. Husk at bruge Dansukker Syltesukker, så bliver din blodgrape- og klementinmarmelade klar på få minutter.
Blodgrape- og klementinmarmelade
Bedømmelse: (16vurderinger)

Ingredienser

  • 1 rød grapefrugt (180 g)
  • 2 klementiner (100 g)
  • 280 g Dansukker Syltesukker
  • 1 dl vand

Pil og fileter grapefrugten og klementinerne. Skær frugtkødet i små stykker, og pres saften ud af skrællen, som er tilbage.

Kom frugtkød og saft i en gryde sammen med syltesukker og vand.

Lad det koge i ca. 10 minutter. Skum godt af.

Hæld marmeladen på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;