Risengrøds-panna cotta

Har du risengrød tilovers? Smid det endelig ikke ud! Lav risengrøds-panna cotta i stedet. Risengrøds-panna cotta er en mild dessert, der kaster glans over middagen også efter jul.

4 glas

25 minutter

Vurdering (14 stk)

Ingredienser

3 dl kogt risengrød
2 dl piskefløde
3/4 dl Dansukker Syltesukker

Pynt
hindbær
pistacienødder

Instruktioner

Bland grød, fløde og syltesukker i en gryde. Lad det koge ved svag varme i mindst 3 minutter. Rør konstant, så panna cottaen ikke brænder på.

Hæld risengrøds panna cottaen op i 4 glas, og stil i køleskabet, til den er stivnet.

Pynt med hindbær og hakkede pistacienødder.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.