Risengrøds-panna cotta

Har du risengrød tilovers? Smid det endelig ikke ud! Lav risengrøds-panna cotta i stedet. Risengrøds-panna cotta er en mild dessert, der kaster glans over middagen også efter jul.

4 glas

25 minutter

Vurdering (18 stk)

Ingredienser

3 dl kogt risengrød
2 dl piskefløde
3/4 dl Dansukker Syltesukker

Pynt
hindbær
pistacienødder

Instruktioner

Bland grød, fløde og syltesukker i en gryde. Lad det koge ved svag varme i mindst 3 minutter. Rør konstant, så panna cottaen ikke brænder på.

Hæld risengrøds panna cottaen op i 4 glas, og stil i køleskabet, til den er stivnet.

Pynt med hindbær og hakkede pistacienødder.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.