Appelsinmarmelade med chokolade

35 minutter

Vurdering (9 stk)

Ingredienser

1 kg appelsiner
saft og skal af 1 usprøjtet limefrugt
75 g revet hvid chokolade
4 spsk. Cointreau
5 dl Dansukker Syltesukker
2 spsk. finthakkede hasselnødder 

Instruktioner

Pil og fileter appelsinerne. Læg appelsinfileterne samt limeskal og -saft i en gryde, og lad blandingen simre under låg i 10 minutter. Tilsæt chokolade, likør og syltesukker, og lad blandingen koge i 3 minutter under omrøring. Bland de hakkede hasselnødder i. Skum af. Hæld marmeladen på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.