Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Men heldigvis for os har vi julen med risengrød, appelsiner og figner, som blander sig med juletræets duft af frisk gran. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Passionscheesecake med lemoncurd og nøddecrumble

Safranpavlova med mousse og citrussalat

Cheesecake med karamelswirl og brunkagebund

Safran panna cotta

Crème brûlée uden bagning

Blodgrapesorbet

Brunkagesandwich

Pavlova-juletræ

Ingefærparfait med krokantdrys

Chokoladebudding med kaffekaramelsauce

Chokoladefondant med ingefær

Risalamande med kirsebærsauce

Pannacotta med tyttebærgløgg

Citronfromage med saltet crunch

Juleparfait

Småkager med kardemomme, yoghurt-is og citrussalat

Appelsinsalat med juleis

Pebermyntestangs-pannacotta

Chokoladecreme med mint-marengstop

Appelsinclafouti

Chokoladeparfait med appelsin

Du kan finde flere opskrifter på juledesserter her

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.