Sandkage med sommerbær

1 kageform, ca. 2,4 liter 1,5 time
Sandkage med sommerbær
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 4 æg
  • 4 dl Dansukker Sukker
  • 6 dl hvedemel
  • 4 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • Skal fra 1 usprøjtet citron
  • 2 dl mælk
  • 3 dl sommerbær efter eget valg

Sæt ovnen på 175 °C.

Smør sukkerkageformen, og drys den med rasp.

Smelt smørret, og lad det køle af.

Pisk æg og sukker, til det er luftigt.

Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og citronskal.

Rør blandingen i æggesnapsen.

Tilsæt smør og mælk, og rør, til blandingen er jævn.

Vend bærene forstigtigt i dejen.

Hæld dejen i formen, og bag i 50–60 minutter.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker