Revelsben med citrussalat og sennepscreme

4 portioner
Revelsben med citrussalat og sennepscreme
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 kg kødfulde revelsben
  • 2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. stødt kryddernellike
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1 tsk. paprikapulver
  • 1 tsk. hvid peber
  • 2 tsk. salt
  • Smør eller margarine

Citrussalat

  • 2-3 appelsiner
  • 1 lime
  • 1 rødløg
  • 1 spsk. finthakket rød chilipeber
  • 1 revet fed hvidløg
  • 1 spsk. frisk revet ingefær
  • 1 spsk. Dansukker Lys Sirup
  • 1/2 tsk. groftmalet sort peber

Sennepscreme

  • 1 spsk. knuste sennepsfrø
  • 1 spsk. Colman's sennepspulver
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1/2 dl Dansukker Glukosesirup
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • 1 1/2 dl cremefraiche 38 %

Revelsben
Bland sukker med krydderierne. Brun kødet i fedtstof på en stegepande, indtil det tager farve. Smør krydderiblandingen på revelsbenene. Læg benene i en bradepande, og steg dem i ca. 30 minutter ved 175 °C.

Citrussalat
Skræl appelsinerne og limefrugten, og skær frugterne i fileter. Pil og halvér løget, og skær det i tynde både. Bland alle ingredienserne til salaten i en skål.

Sennepscreme
Bland de to slags sennep med hvidvinseddike og sirup. Tilsæt fløden, og pisk til en creme. Rør cremefraichen i, og pisk igen til den ønskede konsistens.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker