Rabarbersyltetøj med hyld

2 glas 25 minutter
Rabarbersyltetøj med hyld og mynte, en sommerlig kombination. Kog dit eget rabarbersyltetøj med syltesukker på blot 7-8 minutter, og nyd smagen af sommer, lige når det passer dig!
Rabarbersyltetøj med hyld
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • 2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 stilke mynte, bladene fra
  • 250 g Dansukker Syltesukker

Skyl rabarberstænglerne, skær dem i skiver, og bland dem sammen med de øvrige ingredienser i en gryde.

Lad det koge i ca. 7-8 minutter. Skum godt af. Blend rabarbersyltetøjet, hvis du foretrækker det.

Hæld på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker