Pære- og mangochutney - Opskrifter

Pære- og mangochutney

1 glas 1 time
Både pærer og mango gør sig rigtig godt i madlavningen, og sammen er de det perfekte match i en lækker chutney. Denne pære- og mangochutney er god til både ostebordet og den grillede kylling.
Pære- og mangochutney
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 hel mango (ca. 150 g)
  • 1/2 rødløg
  • 1/2 hakket chili
  • Olie
  • 1 tsk. revet, frisk ingefær
  • 1/2 dl hvidvinseddike
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1-1 1/2 dl vand
  • 1 dl Dansukker Økologisk Brun Farin
  • 2 pærer

Skræl, udsten og hak mangoen samt rødløget. Halvér chilien, fjern kernerne og hak chilien fint. Svits det sammen i olie i nogle minutter i en gryde. Tilsæt revet ingefær.

Tilsæt hvidvinseddike, citronsaft, vand og brun farin, og lad det koge i 10 minutter.

Skræl pærerne, fjern kernehuset, og skær pærerne i mindre stykker. Tilsæt det i chutneyen. Kog i yderligere 20-25 minutter.

Tag gryden af varmen. Kom chutneyen på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;