Ovnbagte rødbeder med fetaost

4 portioner
Ovnbagte rødbeder med fetaost
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 8 rødbeder
  • 2 spsk. koldpresset rapsolie
  • 1 spsk. Dansukker Brun Farin
  • 1-2 tsk. flagesalt
  • 200 g fetaost i tern
  • 50 g pinjekerner

Dressing

  • 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
  • 3 spsk. olie
  • 2 spsk. balsamicovineddike
  • 1 spsk. finthakket, frisk timian
  • 1 knsp. stødt fennikel

Vask rødbederne. Kog dem møre, det tager ca. 30 minutter. Skyl dem i koldt vand, og gnid skrællen af. Skær hver rødbede i fire både, og læg dem i et smurt, ildfast fad. Bland sukker og olie, og hæld det over rødbede bådene. Drys med salt. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.

Bland ingredienserne til dressingen sammen. Rist pinjekernerne på en tør stegepande. Fordel rødbederne i 4 skåle eller tallerkener. Smuldr fetaosten over, og drys med pinjekerner. Dryp dressingen over, eller server den til.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker