Omvendt smuldretærte

ca. 6 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

2 1/2 dl hvedemel
1 dl havregryn
1 dl hakkede hasselnødder, kan udelades
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. vaniljesukker
125 g smør eller margarine
4 spsk. hytteost

Fyld
1 liter friske bær eller frugter i mindre stykker
2-3 dl tyrkisk yoghurt
1 spsk. revet limeskal usprøjtet
4 spsk. Dansukker Flormelis

Pynt
Dansukker Rørsukker

Instruktioner

Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Smelt fedtstoffet, og lad det køle af, inden det og hytteosten hældes i skålen. Bland ingredienserne sammen til en ”grynet” masse. Hæld dejen op i en smurt tærteform eller i seks portionsforme, og bag tærten midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter. Lad den køle af. Læg bær eller frugt på. Bland yoghurt, limeskal og flormelis sammen, og fordel det over bærrene/frugten. Drys med lidt rørsukker. Servér med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.