Øjetrøfler

Luksuriøse trøfler med chokolade er nemme at lave og sjove at pynte. 'Øjetrøfler' er både gode og sjove til halloween. Giv 'øjetrøflerne' forskellige øjenfarver ved at variere nonstop-kuglerne.

Vurdering (19 stk)

Ingredienser

200 g mørk chokolade
4 spsk. fløde
2 dl Dansukker Flormelis
2 dl kokosmel, gerne ristet

Pynt
200 g hvid chokolade
chokoladepastiller
25 g mørk chokolade

Instruktioner

Smelt den mørke chokolade i en skål over et vandbad. Tag skålen med chokoladen op af vandet, og rør flormelis og fløde i. Tilsæt kokosmelet. Stil det koldt i 2 timer. Smelt den hvide chokolade i en skål over et vandbad. Form trøffelmassen til kugler, som dyppes i chokoladen. Lad dem køle af på en rist. Tryk en chokoladepastil fast på hver kugle. Sæt en lille klat smeltet chokolade midt på hver pastil som pupil på øjet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.