Øjetrøfler

Luksuriøse trøfler med chokolade er nemme at lave og sjove at pynte. 'Øjetrøfler' er både gode og sjove til halloween. Giv 'øjetrøflerne' forskellige øjenfarver ved at variere nonstop-kuglerne.

Vurdering (25 stk)

Ingredienser

200 g mørk chokolade
4 spsk. fløde
2 dl Dansukker Flormelis
2 dl kokosmel, gerne ristet

Pynt
200 g hvid chokolade
chokoladepastiller
25 g mørk chokolade

Instruktioner

Smelt den mørke chokolade i en skål over et vandbad. Tag skålen med chokoladen op af vandet, og rør flormelis og fløde i. Tilsæt kokosmelet. Stil det koldt i 2 timer. Smelt den hvide chokolade i en skål over et vandbad. Form trøffelmassen til kugler, som dyppes i chokoladen. Lad dem køle af på en rist. Tryk en chokoladepastil fast på hver kugle. Sæt en lille klat smeltet chokolade midt på hver pastil som pupil på øjet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.