Julekager med valnødder og abrikoser

ca. 25 stk.
Julekager med valnødder og abrikoser
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

1 dl Dansukker Sukker
1 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl havregryn
1 dl kokosmel
3/4 dl tørrede abrikoser i små tern
3/4 dl hakkede valnødder
½ dl blødt smør eller margarine
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 spsk. vand

Bland alle de tørre ingredienser grundigt i en skål. Tilsæt fedtstof, sirup og vand, og arbejd det hele sammen til en dej. Sæt dejen i små toppe på en plade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved 165 °C i ca. 15 minutter, til kagerne er gyldne og sprøde. Lad kagerne hvile i fem minutter på pladen, inden de flyttes over på en rist til afkøling. Opbevares tørt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker