Jordbærblomster

8 stk.
Jordbærblomster
Bedømmelse: (3vurderinger)

Ingredienser

Dej
3 æg
2 dl Dansukker Sukker
2 dl hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Creme
200 g Philadelphia friskost naturel
1/2 dl Dansukker Flormelis
2 spsk. vaniljesukker

Syltetøj
100 g jordbær eller andre bær i små stykker
1 dl Dansukker Syltesukker

Pynt
Marengs
Jordbær
Hindbær

Pisk æg og sukker, til det er hvidt og luftigt. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det ned i æggemassen sammen med vandet. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Læg kagen på et stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Udstik 24 runde kager ved hjælp af et målebæger eller et glas.

Rør ingredienserne til cremen sammen. Læg creme på 8 af kagerne.

Bland jordbær og syltesukker i en gryde, og lad det koge 3 minutter. Lad blandingen køle af. Fordel syltetøjet på 8 af kagerne. Læg kagerne sammen. Kagen med syltetøj i midten og kagen uden fyld øverst. Fordel cremen rundt langs kanterne på kagerne, og rul dem i knust marengs. Stil kagerne på et fad. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem som en blomst på hver kage. Sæt et hindbær i midten af ”blomsten”.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker