Hindbær-, lime og lakridssyltetøj - Opskrifter

Hindbær-, lime og lakridssyltetøj

2 glas 25 minutter
Alle ved, at hindbær og lakrids er en vellykket smagskombination. Hvis vi tilsætter lime, får vi en perfekt marmeladesmag! Hindbær-, lime- og lakridsmarmeladen gør sig godt på pandekagebuffeten og til smagfulde oste, eller hvorfor ikke som pålæg på din morgenmad?
Hindbær-, lime og lakridssyltetøj
Bedømmelse: (23vurderinger)

Ingredienser

  • 500 g hindbær
  • 250 g Dansukker Syltesukker
  • Saften af 1/2 lime, usprøjtet
  • 1 tsk. lakridspulver

Skyl hindbærrene, og kom dem i en gryde sammen med syltesukker, limesaft og lakridspulver. Kog det i 6–7 minutter.

Skum godt af, og kom syltetøjet på varme, skoldede glas. Luk dem helt til og opbevar dem køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;