Blåbærkompot

4 portioner 20 minutter + 2 timer i køleskab
En frisk og lækker blåbærkompot, som er både hurtig og nem at lave selv. Server gerne blåbærkompotten med mælk eller flødeskum. Ved at anvende syltesukker bliver din kompot lidt mere fast i konsistenssen, og får længere holdbarhed.
Blåbærkompot
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 500 g blåbær
  • 1/2 spsk. citronsaft
  • 125 g Dansukker Syltesukker
  • 1 tsk. vaniljesukker

Kog blåbær og citronsaft i en gryde i 2 minutter. Tilsæt syltesukker og vaniljesukker, lad det koge i yderligere 5 minutter.

Hæld bærkompotten på et varmt, skoldet glas.

Lad bærkompotten køle af, og stil den derefter i køleskabet, til den er tyknet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker