Sukker 2 kg

Hvidt sukker, er det produkt, der sælges allermest af. Sukker kan anvendes til stort set alle sødeformål.

Sukker fra danske sukkerroer
Dansukker har over hundrede års erfaring med sukkerfremstilling. På Lolland - Falster har vi stolte traditioner for dyrkning af sukkerroer. Allerede i 1813 gjorde vi de første forsøg på fremstilling af sukker.

Meget har ændret sig siden - vi er fulgt med tiden, og vi dyrker fortsat danske sukkerroer på vores marker.

Dansukker - sukkerposen indeholder sukker af høj kvalitet. Lokalt produceret dansk sukker.

Mål og vægt: Sukker
1 spsk = 15 ml = ca. 13 g
1 dl = 100 ml =  ca. 85 g
1,2 dl = 120 ml = ca. 100 g

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1700 kJ/400 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættet fedt 0 g
Kulhydrat 100 g
- heraf sukkerarter 100 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.