Flormelis
Flormelis er finmalet sukker. Flormelis anvendes primært til glasur og dekoration. Man kan f.eks. sigte Flormelis over kager, desserter og æbleskiver, så det lægger sig som fin sne på overfladen. Der anvendes kartoffelstivelse i vores flormelis.
Dansk kvalitet
Dansukker Flormelis er lavet af sukkerroer dyrket i Danmark, nærmere betegnet på Lolland-Falster. Fremover kan du læse mere om sukkerroernes oprindelse på emballagen, når du køber din Dansukker Flormelis.
Mål og vægt: Flormelis
1 dl = 60 g
1 spsk = 10 g
1 tsk = 3 g
Tips
- Glat glasur – en tæt og flot blank glasur får du ved at blande flormelis med lidt varm mælk.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1700 kJ/400 kcal |
Fedt | 0 g |
- heraf mættet fedt | 0 g |
Kulhydrat | 100 g |
- heraf sukkerarter | 98 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingredienser: Sukker, 2% kartoffelstivelse

Herlig hyld
Endelig blomstrer den herlige hyld! Det er sæson for hyldeblomsterne i juni-juli, og i august bliver hyldebærrene modne. Du kan lave masser af lækre sager af både hyldeblomster og hyldebær – og så er det oven i købet nemt. Her har vi samlet alle vores fantastiske opskrifter med hyld!

Den herlige jordbærtid
Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?