Yoghurtis – med smag af muscovado og lakrids

6-8 ispinde
Yoghurtis – med smag af muscovado og lakrids
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 dl Dansukker Økologisk Sukker
  • 3 æggeblommer
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 2 1/2 dl mælk
  • 2 dl piskefløde
  • 1/2 dl Dansukker Glukosesirup
  • 1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 4 dl græsk yoghurt
  • 1-2 tsk. lakridspulver

Pisk sukker, æggeblommer og vaniljesukker, til det er let og luftigt.

Kog mælk og fløde op med glukosesirup og muscovadorørsukker.

Rør forsigtigt æggeblandingen ned i fløden, og fortsæt med at røre ved svag varme, indtil blandingen er tyknet noget, eller til den er 85 °C. Obs! Den må ikke koge.

Køl ned, og stil i køleskab i mindst to timer eller til næste dag.

Rør yoghurten og lakridspulveret i, og hæld blandingen i ismaskinen. Kør, indtil blandingen er blevet tyktflydende og cremet.

Fordel i ispindeforme efter eget valg, og sæt pindene i. Stil isene plant i fryseren i mindst tre timer, inden de toppes med krymmel eller smeltet chokolade.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker