Ingredienser
5 dl æblejuice
4 spsk. Dansukker Brun Farin
2 kanelstænger
3 dl blodappelsinjuice
1 appelsin, gerne en blodappelsin
Instruktioner
Bland æblejuice, brun farin og kanelstænger i en kasserolle, og lad det simre under låg i 5 minutter. Tag kanelstængerne op. Tilsæt appelsinjuicen, og varm drikken op. Vask appelsinen grundigt, og skær den i skiver, som derefter skæres i stykker. Læg nogle appelsinstykker i hvert glas, og hæld den varme drik over. Serveres med det samme.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.