Vaniljekager

24 stk.
Vaniljekager
Bedømmelse: (469vurderinger)

Ingredienser

  • 4 æg
  • 2 dl Dansukker Sukker
  • 2 1/2 dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 150 g smeltet smør eller margarine

Glasur

  • 3 dl Dansukker Flormelis
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 50 g smør eller margarine
  • 1/2 dl mælk

Pynt

  • 50 g ristede mandelflager

Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver,
og vend det ned i dejen. Tilsæt det smeltede fedtstof.

Hæld dejen op i en smurt form, 20 x 30 cm. Bag kagen midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. Vend kagen ud på et stykke bagepapir.

Bland ingredienserne til glasuren sammen i en kasserolle, og lad det koge op. Fordel cremen på kagen, og drys med mandelflagerne. Skæres i små firkanter.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker