Vafler med moccasauce

4 port.

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

3 dl hvedemel
1 knsp. salt
1 spsk. vaniljesukker
2 dl koldt vand
3 dl piskefløde
Smør eller margarine til bagning

Sauce
2 dl Dansukker Mørk Sirup
1 dl stærk kaffe
1 tsk. stødt kanel
1 spsk. smør  

Instruktioner

Begynd med saucen. Rør ingredienserne til saucen sammen i en kasserolle, og lad dem koge, til saucen er tyktflydende. Stil den til side, og bag vaflerne.

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt vandet, og pisk, til det er en glat dej. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet ned i dejen. Varm vaffeljernet op, og pensl det med fedtstof. Hæld ca. 1 dl dej på, og bag vaflerne gyldengule.

Læg dem på en rist, så de ikke bliver bløde. Server vaflerne med saucen og eventuelt med en klat flødeskum eller is til. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.