Vafler med moccasauce

4 port.

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

3 dl hvedemel
1 knsp. salt
1 spsk. vaniljesukker
2 dl koldt vand
3 dl piskefløde
Smør eller margarine til bagning

Sauce
2 dl Dansukker Mørk Sirup
1 dl stærk kaffe
1 tsk. stødt kanel
1 spsk. smør  

Instruktioner

Begynd med saucen. Rør ingredienserne til saucen sammen i en kasserolle, og lad dem koge, til saucen er tyktflydende. Stil den til side, og bag vaflerne.

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt vandet, og pisk, til det er en glat dej. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet ned i dejen. Varm vaffeljernet op, og pensl det med fedtstof. Hæld ca. 1 dl dej på, og bag vaflerne gyldengule.

Læg dem på en rist, så de ikke bliver bløde. Server vaflerne med saucen og eventuelt med en klat flødeskum eller is til. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.