Traditionel æggetoddy

4 glas 20 min.
Traditionel æggetoddy er en amerikansk juleklassiker. Servér din æggetoddy som velkomstdrink eller som en varmende drink efter julebordet.
Traditionel æggetoddy
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Traditionel

    • 6 pasteuriserede æggeblommer
    • 1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
    • 1 1/2 dl mælk
    • 2-3 spsk. cognac

    Alkoholfri

    • Udskift mælk og cognac med
    • 2 dl mandelmælk
    • skallen fra 2/3 appelsin

    Pisk æggeblommer og rørsukker til en cremet konsistens i en skål.

    Tilsæt mælken og smag til med cognac, eller lav den alkoholfrie variant. Pisk blandingen, indtil den skummer.

    Hæld op i glas, hvis den skal være kold, eller varm den op i en gryde i nogle minutter for derefter at hælde den op i glas. Tilsæt lidt skum, og server med lidt rørsukker på toppen.

    Tips.
    Prøv æggetoddy med limoncello i stedet for cognac.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker