Tomatmarmelade

Tomat er en fantastisk grøntsag, der kan bruges til mange ting, og en hjemmelavet tomatmarmelade er godt til de fleste oste. Og så er vores tomatmarmelade bare rigtig nem at lave!

2 glas

30 minutter

Vurdering (102 stk)

Ingredienser

1 kg tomater
700 g Dansukker Syltesukker
1 økologisk citron, saft og fintrevet skal

Instruktioner

Skold og flå tomaterne. Fjern blomsten og kernerne. Skær tomatkødet i små stykker.

Vend tomatkød, syltesukker og citronsaft og –skal sammen i en gryde. Lad det koge i 7-10 minutter.

Tag gryden af varmen, og skum af. Hæld på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.