Tomatchutney - Opskrifter

Tomatchutney

1 glas 1 time
Tomatchutney er både sød, syrlig og stærk på én gang. Tomatchutney kan bruges både som smagsgiver i madlavningen og som tilbehør på ostebordet.
Tomatchutney
Bedømmelse: (39vurderinger)

Ingredienser

  • 500 g cocktailtomater
  • 2 lille rødløg
  • 1-2 små røde chilier
  • 2 usprøjtede appelsiner
  • 1 dl Dansukker Økologisk Brun Farin
  • 1 dl eddike
  • Olie

Skyl tomaterne, og skær dem over. Pil løget, og skær det i mindre tern. Hak chilien meget fint.

Skyl appelsinerne grundigt. Riv skallen af appelsinerne og pres saften fra.

Brun løg, chili og appelsinskal i lidt olie. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen koge i 30-40 minutter.

Tag gryden af varmen, og hæld chutneyen på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;