Syltede squash

Vurdering (143 stk)

Ingredienser

1 kg squash
4 dl eddike 7 %
6 dl Dansukker Sukker
2 tsk. salt
1 kanelstang
4 nelliker
1 tsk. sorte peberkorn
Skallen af en halv usprøjtet citron

Instruktioner

Skræl squashene, halvér dem, og fjern kernerne. Skær dem i 2-3 cm brede stykker. Lav et opkog af eddike, sukker og salt. Læg squashstykkerne i, og kog dem i 2 minutter. Tag squashstykkerne op med en hulske, og læg dem i varme, grundigt rengjorte glas. Læg krydderier og citronskal i lagen, og kog under låg i 15 minutter. Stilles til afkøling. Hæld lagen over squashen, og luk glassene. Opbevares køligt.  I stedet for squash kan du bruge græskar.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.