Squashmarmelade

Squash er den perfekte grønsag, som kan anvendes til det meste. Lav din egen squashmarmelade og få noget luksuriøst marmelade som tilbehør til maden.

ca. 1 liter

Vurdering (75 stk)

Ingredienser

500 g squash
1 1/2 dl vand
Saften fra 2 citroner
3-4 dl Dansukker Syltesukker
2 knsp. stødt kardemomme

Instruktioner

Skyl, halver og udkern squashen. Riv den. Skyl citronen grundigt, og riv skallen. Pres saften ud af citronen. Bland den revne squash med citronsaft og -skal i en gryde, og lad blandingen simre under låg i 10 minutter. Tilsæt syltesukker og kardemomme, og kog i 3 minutter. Tag gryden af kogepladen, og skum af. Hæld på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Kaffe og kager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.