Spydstegt kyllingefilet med bønnesalsa

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

5-600 g kyllingefilet

Marinade
2 spsk olie
2 spsk Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1/2 spsk kinesisk soja
1/2 tsk sambal oelek
1 fintrevet hvidløgsfed

Salsa
1 dåse røde bønner
1 dåse sorte bønner
2 dl udkernet agurk i tern
1-2 udkernede tomater i tern
1 hakket rødløg
1 dl grofthakket bredbladet persille
2 spsk eddike
1 spsk Dansukker Sukker

Instruktioner

Marinade
Skær kødet i tern, og læg det i en plasticpose. Bland ingredienserne til marinaden, og hæld marinaden over kødet. Mariner kødet i køleskab i 1-2 timer, hvorefter det sættes på spyd og grilles.

Salsa
Skyl bønnerne grundigt, og bland dem med de øvrige ingredienser. Lad blandingen stå koldt i 2-3 timer for at fremhæve smagen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.