Spydstegt kyllingefilet med bønnesalsa

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

5-600 g kyllingefilet

Marinade
2 spsk olie
2 spsk Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1/2 spsk kinesisk soja
1/2 tsk sambal oelek
1 fintrevet hvidløgsfed

Salsa
1 dåse røde bønner
1 dåse sorte bønner
2 dl udkernet agurk i tern
1-2 udkernede tomater i tern
1 hakket rødløg
1 dl grofthakket bredbladet persille
2 spsk eddike
1 spsk Dansukker Sukker

Instruktioner

Marinade
Skær kødet i tern, og læg det i en plasticpose. Bland ingredienserne til marinaden, og hæld marinaden over kødet. Mariner kødet i køleskab i 1-2 timer, hvorefter det sættes på spyd og grilles.

Salsa
Skyl bønnerne grundigt, og bland dem med de øvrige ingredienser. Lad blandingen stå koldt i 2-3 timer for at fremhæve smagen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.