Sprøde kurve

ca. 20 stk.

Vurdering (59 stk)

Ingredienser

150 g smeltet smør
2 dl Dansukker Sukker
4 spsk. Dansukker Lys Sirup
4 spsk. mælk eller fløde
1 1/2 dl havregryn
1 1/2 dl hvedemel
1 spsk. vaniljesukker

 

Pensling
100 g chokolade 

Instruktioner

Bland alle ingredienserne i en skål. Sæt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 190° i ca. 10 minutter. Lad kagerne køle lidt af, inden de lægges over et glas og formes til skåle. Lad dem køle af. Smelt chokoladen over vandbad, og pensl indersiden af skålene med chokoladen. Fyld skålene med f.eks. is eller fromage og friske bær. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.