Sprøde kurve

ca. 20 stk.

Vurdering (63 stk)

Ingredienser

150 g smeltet smør
2 dl Dansukker Sukker
4 spsk. Dansukker Lys Sirup
4 spsk. mælk eller fløde
1 1/2 dl havregryn
1 1/2 dl hvedemel
1 spsk. vaniljesukker

 

Pensling
100 g chokolade 

Instruktioner

Bland alle ingredienserne i en skål. Sæt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 190° i ca. 10 minutter. Lad kagerne køle lidt af, inden de lægges over et glas og formes til skåle. Lad dem køle af. Smelt chokoladen over vandbad, og pensl indersiden af skålene med chokoladen. Fyld skålene med f.eks. is eller fromage og friske bær. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.