Sprød mandelnougat

ca. 25 stk.

Vurdering (55 st)

Ingredienser

250 g nougat
125 g mørk chokolade
1/4 dl Dansukker Rørsukker
50 g mandelflager

Instruktioner

Rist mandlerne gyldenbrune på en tør stegepande.

Smelt nougaten over et vandbad. Hak chokoladen fint, og lad den smelte i nougatmassen. Tilsæt rørsukker og bland godt. Bland mandlerne i.

Beklæd en aflang form med bagepapir, og hæld chokolademassen i. Lad massen stivne til den følgende dag, og skær den herefter i stykker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.