Spiralkager på pinde

Spiralkager på pinde

6-8 stk.
Spiralkager på pinde
Bedømmelse: (55vurderinger)

Ingredienser

  • 4 1/2 dl hvedemel
  • 1/2 dl Dansukker Sukker eller 1 dl Dansukker Flormelis
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 200 g smør eller margarine
  • 1 æg
  • Rød frugtfarve
  • Krymmel
  • Cupcake-pinde

Sæt ovnen på 175 °C.

Arbejd ingredienserne til dejen sammen.

Kom halvdelen af dejen i en anden skål, og farv den med rød frugtfarve. Lad den anden halvdel være ufarvet.

Kom de to deje i plastfolie, og lad dem hvile i køleskab i 15 minutter.

Rul de to deje ud, gerne på bagepapir, og læg den røde dej oven på den lyse.

Rul forsigtigt sammen fra langsiden, og rul i krymmel.

Lad kagen hvile i køleskab i ca. 15 minutter, inden den skæres ud. Skær i skiver på ca. 1/2 cm's tykkelse, og sæt evt. en cupcake-pind i.

Bages midt i ovnen i ca. 8 minutter. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevares tørt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;