Speltsalat

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

3 dl spelt
400 g grønne asparges
200 g pillede rejer
200 g krebsehaler
1 dl finthakket porre
1/2 dl hakket dild
1/4 dl fintstrimlet rød chilipeber

Dressing
2 spsk. olie
2 spsk. balsamicovineddike, gerne hvid
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. vand
1 knsp. salt
2 knsp. groftmalet sort peber
1 tsk. italiensk salatkrydderi

Pynt
4-8 skiver ferskrøget laks
2 kogte, halverede æg 

Instruktioner

Kog spelten efter anvisningen på emballagen. Fjern det nederste stykke af aspargesene, før de skæres i ca. 5 cm lange stykker. Bring vandet i kog med lidt salt (2 tsk. pr. liter), og læg aspargesstykkerne i. Tag gryden af varmen, og lad den stå i 5 minutter, før vandet hældes fra. Læg alle ingredienserne til salaten i en skål. Rør ingredienserne til dressingen sammen, hæld den over salaten, og bland godt. Læg den op på et fad eller tallerkner, og pynt med laks og æg. Server retten med et godt brød til.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.