Speltsalat

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

3 dl spelt
400 g grønne asparges
200 g pillede rejer
200 g krebsehaler
1 dl finthakket porre
1/2 dl hakket dild
1/4 dl fintstrimlet rød chilipeber

Dressing
2 spsk. olie
2 spsk. balsamicovineddike, gerne hvid
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. vand
1 knsp. salt
2 knsp. groftmalet sort peber
1 tsk. italiensk salatkrydderi

Pynt
4-8 skiver ferskrøget laks
2 kogte, halverede æg 

Instruktioner

Kog spelten efter anvisningen på emballagen. Fjern det nederste stykke af aspargesene, før de skæres i ca. 5 cm lange stykker. Bring vandet i kog med lidt salt (2 tsk. pr. liter), og læg aspargesstykkerne i. Tag gryden af varmen, og lad den stå i 5 minutter, før vandet hældes fra. Læg alle ingredienserne til salaten i en skål. Rør ingredienserne til dressingen sammen, hæld den over salaten, og bland godt. Læg den op på et fad eller tallerkner, og pynt med laks og æg. Server retten med et godt brød til.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.