Sommermarmelade

Brug marmeladen på morgenbordet eller pandekagerne, eller i dit bagværk. Du kan både bruge frosne og friske bær til din marmelade.
- Opskrift Ditte Julie Jensen

til 3 mellemstore syltetøjsglas

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

300 g jordbær
300 g hindbær
300 g ribs
2 øko citroner, skal og saft
2 tsk vaniljepasta
450 g syltesukker, Dansukker

Instruktioner

Rens bærrene og kom dem op i en gryde sammen med citronskal og -saft, vaniljepasta og syltesukker. Bring det i kog og lad det herefter simre til bærrene er kogt møre og saften er kogt ind. Kog 3 syltetøjsglas og hæld sommermarmeladen herpå. Det kan holde sig i 2-3 uger på køl.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.