Sommerchutney

Gem nogle af sommerens stærkt krydrede smagsindtryk i en lækker chutney. I denne sommerchutney har vi kombineret både kirsebær, tomater og chili med balsamicoeddike og brun farin. Server den til dine grillfavoritter!

1 glas

1 time

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

250 g kirsebær, gerne surkirsebær
250 g tomater
1 zittauerløg
2 fed hvidløg
Olie
1/4 rød chili
1/2 dl balsamicoeddike
1/2 tsk. salt
1 knivspids sort peber
1 dl Dansukker Økologisk Brun Farin

Instruktioner

Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud. Skold og flå tomaterne, og skær dem i mindre tern. Pil og hak løg og hvidløg og brun i en gryde i lidt olie.

Skyl chilien, og fjern kernerne. Hak den fint, eller skær den i tynde strimler. Bland alle øvrige ingredienserne i gryden, og kog blandingen under omrøring i 30-40 minutter.

Tag gryden af varmen, og hæld chutneyen på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.