Solbær/æble-marmelade

Brug marmeladen på morgenbordet eller pandekagerne, eller i dit bagværk. Du kan både bruge frosne og friske bær til din marmelade.
- Opskrift Ditte Julie Jensen

til 3 mellemstore syltetøjsglas

Vurdering (17 stk)

Ingredienser

3 æbler (300-350g)
600 g solbær
2 øko citroner, skal og saft
2 tsk vaniljepasta
450 g syltesukker, Dansukker

Instruktioner

Skræl æblerne og skær dem i små tern. Kom dem op i en gryde sammen med solbærrene. Kom også citronskal og -saft, vaniljepasta og syltesukker i gryden. Bring det i kog og lad det herefter simre til æblerne er kogt møre og saften er kogt ind. Kog 3 syltetøjsglas og hæld solbær/æble-marmeladen herpå. Det kan holde sig i 2-3 uger på køl.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.