Solbær/æble-marmelade

Brug marmeladen på morgenbordet eller pandekagerne, eller i dit bagværk. Du kan både bruge frosne og friske bær til din marmelade.
- Opskrift Ditte Julie Jensen

til 3 mellemstore syltetøjsglas

Vurdering (6 stk)

Ingredienser

3 æbler (300-350g)
600 g solbær
2 øko citroner, skal og saft
2 tsk vaniljepasta
450 g syltesukker, Dansukker

Instruktioner

Skræl æblerne og skær dem i små tern. Kom dem op i en gryde sammen med solbærrene. Kom også citronskal og -saft, vaniljepasta og syltesukker i gryden. Bring det i kog og lad det herefter simre til æblerne er kogt møre og saften er kogt ind. Kog 3 syltetøjsglas og hæld solbær/æble-marmeladen herpå. Det kan holde sig i 2-3 uger på køl.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.