Snemandskager

12 stk.

Vurdering (41 stk)

Ingredienser

5 æggeblommer
6 dl hvedemel
120 g smør eller margarine
1 1/4 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 spsk. vaniljesukker

Pynt
2 pasteuriserede æggehvider
3 dl Dansukker Flormelis
Orange frugtfarve
75 g mørk chokolade
12 chokoladeknapper

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til dejen i en skål, og rør dem godt sammen til en dej. Læg dejen på et meldrysset bord, og rul den ud til 3 mm tykkelse. Udstik runde kager ved hjælp af en form eller et glas. Læg kagerne på en plade med bagepapir.

Bages midt i ovnen ved 200 °C (varmluft 175 °C) i ca. 10 minutter. Lad dem køle af på pladen.

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt derefter flormelis, og rør dejen smidig. Tag ca. en spiskeskefuld af dejen fra, og farv den orange med frugtfarven.

Dæk kagerne med den hvide masse. Sæt en chokoladeknap fast på hver side af kagerne. Hæld den orange masse i en lille sprøjtepose, og sprøjt en ”næse” på hver kage.

Kom chokoladen i en sprøjtepose af plastic, og smelt chokoladen i mikroovn eller i varmt vand. Sprøjt øjne, mund og ”holdere” mellem chokoladeknapperne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.