Små kager med smørcreme og kokos

Små kager med lækker smørcreme, pyntet med chokolade og kokos smager fantastisk.

ca. 30-32 stk.

1,5 time

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

Bund
250 g marcipan
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 æggehvide

Chokoladebollesmørcreme
150 g smør, stuetempereret
1 1/2 dl Dansukker Flormeiis
4 spsk. kakao
1 æggeblomme
1 1/2 dl havregryn, blendede
1/2 dl kokos
1 spsk. kaffe, kold

Pynt
250 g mørk chokolade
kokos

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175°C, varmluft.

Riv marcipanen i en skål. Rør sukker og æggehvider i og pisk det sammen. Sæt dejen i små runde kager på bageplader med bagepapir. Bag bundene nederst i ovnen i ca. 12-14 minutter. Lad dem køle helt af.

Lav smørcremen. Pisk smørret op i en skål, og tilsæt flormelis, kakao og æggeblomme. Blend havregrynene, så de bliver lidt mindre. Tilsæt havregryn, kokos og kaffe til blandingen. Pisk, til du har en luftig smørcreme.

Fordel smørcremen på kagerne. Stil chokoladebiskuitterne i fryseren i 15 minutter.

Forbered chokoladetrækket. Hak og smelt chokoladen over vandbad. Tag biskuitterne ud af fryseren, og dyp smørcremen i chokoladen. Strø lidt kokos over, og sæt dem på en rist, til chokoladen er stivnet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.