Ingredienser
Bund
250 g marcipan
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 æggehvide
Chokoladebollesmørcreme
150 g smør, stuetempereret
1 1/2 dl Dansukker Flormeiis
4 spsk. kakao
1 æggeblomme
1 1/2 dl havregryn, blendede
1/2 dl kokos
1 spsk. kaffe, kold
Pynt
250 g mørk chokolade
kokos
Instruktioner
Forvarm ovnen til 175°C, varmluft.
Riv marcipanen i en skål. Rør sukker og æggehvider i og pisk det sammen. Sæt dejen i små runde kager på bageplader med bagepapir. Bag bundene nederst i ovnen i ca. 12-14 minutter. Lad dem køle helt af.
Lav smørcremen. Pisk smørret op i en skål, og tilsæt flormelis, kakao og æggeblomme. Blend havregrynene, så de bliver lidt mindre. Tilsæt havregryn, kokos og kaffe til blandingen. Pisk, til du har en luftig smørcreme.
Fordel smørcremen på kagerne. Stil chokoladebiskuitterne i fryseren i 15 minutter.
Forbered chokoladetrækket. Hak og smelt chokoladen over vandbad. Tag biskuitterne ud af fryseren, og dyp smørcremen i chokoladen. Strø lidt kokos over, og sæt dem på en rist, til chokoladen er stivnet.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.