Små kager med smørcreme og kokos

Små kager med lækker smørcreme, pyntet med chokolade og kokos smager fantastisk.

ca. 30-32 stk.

1,5 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Bund
250 g marcipan
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 æggehvide

Chokoladebollesmørcreme
150 g smør, stuetempereret
1 1/2 dl Dansukker Flormeiis
4 spsk. kakao
1 æggeblomme
1 1/2 dl havregryn, blendede
1/2 dl kokos
1 spsk. kaffe, kold

Pynt
250 g mørk chokolade
kokos

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175°C, varmluft.

Riv marcipanen i en skål. Rør sukker og æggehvider i og pisk det sammen. Sæt dejen i små runde kager på bageplader med bagepapir. Bag bundene nederst i ovnen i ca. 12-14 minutter. Lad dem køle helt af.

Lav smørcremen. Pisk smørret op i en skål, og tilsæt flormelis, kakao og æggeblomme. Blend havregrynene, så de bliver lidt mindre. Tilsæt havregryn, kokos og kaffe til blandingen. Pisk, til du har en luftig smørcreme.

Fordel smørcremen på kagerne. Stil chokoladebiskuitterne i fryseren i 15 minutter.

Forbered chokoladetrækket. Hak og smelt chokoladen over vandbad. Tag biskuitterne ud af fryseren, og dyp smørcremen i chokoladen. Strø lidt kokos over, og sæt dem på en rist, til chokoladen er stivnet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.