Bund
Chokoladebollesmørcreme
Pynt
Forvarm ovnen til 175°C, varmluft.
Riv marcipanen i en skål. Rør sukker og æggehvider i og pisk det sammen. Sæt dejen i små runde kager på bageplader med bagepapir. Bag bundene nederst i ovnen i ca. 12-14 minutter. Lad dem køle helt af.
Lav smørcremen. Pisk smørret op i en skål, og tilsæt flormelis, kakao og æggeblomme. Blend havregrynene, så de bliver lidt mindre. Tilsæt havregryn, kokos og kaffe til blandingen. Pisk, til du har en luftig smørcreme.
Fordel smørcremen på kagerne. Stil chokoladebiskuitterne i fryseren i 15 minutter.
Forbered chokoladetrækket. Hak og smelt chokoladen over vandbad. Tag biskuitterne ud af fryseren, og dyp smørcremen i chokoladen. Strø lidt kokos over, og sæt dem på en rist, til chokoladen er stivnet.
Opskriften er udarbejdet af