Skårne marmeladekager

ca. 40 stk.
Skårne marmeladekager
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

100 g malede søde mandler
200 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Sukker
4 dl hvedemel
1 spsk. vaniljesukker

Syltetøj
2 kiwifrugter
1 dl Dansukker Syltesukker

Glasur
2 dl Dansukker Flormelis
2 tsk. vand

Begynd med at skrælle og rive kiwierne. Læg de revne kiwier og syltesukkeret i en gryde, og kog under omrøring i 3 minutter. Skum af. Stil til afkøling.

Bland ingredienserne til dejen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i 1 time. Skær dejen ud i fire stykker, som alle formes til aflange stykker, som lægges på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning midt på hvert stykke. Læg et lag marmelade i fordybningen.

Bages ved 175° midt i ovnen i 12-15 min. Skær stykkerne i mindre stykker, mens de er varme. Stilles til afkøling. Bland flormelis og vand, og fyld blandingen i en sprøjtepose. Kringl glasur over kagerne. Opbevares tørt og køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker