Sennepsmarinerede Østersøsild

Sennepsmarinerede Østersøsild

4 portioner
Sennepsmarinerede Østersøsild
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

1 kg urenset eller 600 g renset Østersøsild
2 dl cremefraiche 18%
2 spsk. grovmalt sennep
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 æggeblomme
1 dl groft rugmel
2 tsk. Dansukker Brun Farin
1 tsk. salt
2 knsp. hvid peber 

Skyl Østersøsilden, og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Rør cremefraichen sammen med sennep og sirup. Læg Østersøsilden i marinaden, og lad den stå koldt i 2-3 timer. Alle sildene skal være dækket af marinaden. Tag sildene op af marinaden, og læg dem sammen to og to.

Bland rugmel, brun farin, salt og peber, og vend sildene heri. Steg sildene gyldenbrune på en pande.

Server de nystegte Østersøsild til kogte kartofler eller på et stykke rugbrød, eller prøv dem i en sandwich med frisk salat og en klat cremefraiche.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;