3 hele æg
2 æggeblommer
2 spsk. vaniljesukker
2 dl Dansukker Bagesukker
1 dl Dansukker Glukosesirup
5 dl piskefløde
250 g smeltet mørk chokolade
100 g hakket nougat
Revet skal fra 1 usprøjtet appelsin
Kom æg, æggeblommer, vaniljesukker, bagesukker og glukosesirup i en varmefast skål.
Anbring skålen over en kasserolle med kogende vand, og pisk med elpisker i 6-8 minutter, eller til blandingen er lys og tyk. Tag kasserollen af kogepladen, og lad blandingen afkøle noget.
Pisk fløden. Bland forsigtigt flødeskummet ned i æggeblandingen, til det er jævnt.
Kom den smeltede chokolade og den hakkede nougat i. Rør sammen, og tilsæt den revne appelsinskal.
Hæld i en 2-liters-form eller to mindre forme, og lad det stå i fryseren i 6 timer eller natten over.
Tag semifreddoen ud af fryseren lidt tid før servering.
Opskriften er udarbejdet af