Ingredienser
Scones
170 g hvedemel
15 g Dansukker Flormelis
½ tsk salt
1 tsk bagepulver
50 g koldt smør
1 dl kærnemælk
Hindbærsyltetøj
250 g friske hindbær
175 g Dansukker Syltesukker
Til servering
2 dl piskefløde
Instruktioner
Scones
Tænd for ovnen på 220 grader varmluft. Kom mel, flormelis, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt skiver af smør og smuldr det mellem fingrene, til det ligner brødkrummer. Saml dejen med kærnemælk. Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den til ca. 2 cm tykkelse. Udstik scones med en udstikker (5,5cm). Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 8-10 minutter.
Hindbærsyltetøj
Kom hindbær og syltesukker i en gryde og bring i kog. Lad det småsimre i 3-5 minutter og hæld på et skoldet syltetøjsglas
Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.