Scones med hindbærsyltetøj og flødeskum

Nyd de nybagte scones med hjemmelavet hindbærsyltetøj, flødeskum og en god kop te.

10 stk

Vurdering (60 stk)

Ingredienser

Scones
170 g hvedemel
15 g Dansukker Flormelis
½ tsk salt
1 tsk bagepulver
50 g koldt smør
1 dl kærnemælk

Hindbærsyltetøj
250 g friske hindbær
175 g Dansukker Syltesukker

Til servering
2 dl piskefløde

Instruktioner

Scones
Tænd for ovnen på 220 grader varmluft. Kom mel, flormelis, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt skiver af smør og smuldr det mellem fingrene, til det ligner brødkrummer. Saml dejen med kærnemælk. Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den til ca. 2 cm tykkelse. Udstik scones med en udstikker (5,5cm). Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 8-10 minutter.

Hindbærsyltetøj
Kom hindbær og syltesukker i en gryde og bring i kog. Lad det småsimre i 3-5 minutter og hæld på et skoldet syltetøjsglas

Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.