Ingredienser
Scones
170 g hvedemel
15 g Dansukker Flormelis
½ tsk salt
1 tsk bagepulver
50 g koldt smør
1 dl kærnemælk
Hindbærsyltetøj
250 g friske hindbær
175 g Dansukker Syltesukker
Til servering
2 dl piskefløde
Instruktioner
Scones
Tænd for ovnen på 220 grader varmluft. Kom mel, flormelis, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt skiver af smør og smuldr det mellem fingrene, til det ligner brødkrummer. Saml dejen med kærnemælk. Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den til ca. 2 cm tykkelse. Udstik scones med en udstikker (5,5cm). Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 8-10 minutter.
Hindbærsyltetøj
Kom hindbær og syltesukker i en gryde og bring i kog. Lad det småsimre i 3-5 minutter og hæld på et skoldet syltetøjsglas
Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.
Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.