Sarah Bernhardt kager

Små chokoladebiskuitter med blød smørcreme. Bag klassiske biskuitter med chokoladesmørcreme, og nyd hver en bid.

ca. 30-32 stk.

1,5 time

Vurdering (127 stk)

Ingredienser

Bund
250 g marcipan
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 æggehvide

Chokoladesmørcreme
75 g mørk chokolade
150 g smør, stuetempereret
1 1/2 dl Dansukker ØKO Flormelis
1 æggeblomme

Pynt
250 g mørk chokolade

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft.

Riv marcipanen i en skål og tilsæt sukker og æggehvider, og pisk det sammen. Sæt dejen i små runde kager på bageplader med bagepapir. Bag dem nederst i ovnen i ca. 12-14 min. Lad dem køle helt af.

Hak og smelt chokoladen til smørcremen i en skål over et vandbad. Lad den køle lidt af. Pisk smørret op til en luftig konsistens i en skål og tilsæt flormelis og æggeblomme. Hæld den smeltede chokolade i og pisk, til du har en jævn og luftig smørcreme.

Smør eller sprøjt smørcremen på kagerne. Stil chokoladebiskuitterne i fryseren i 15 min.

Forbered pynten. Hak og smelt chokoladen over vandbad. Tag biskuitterne ud af fryseren, og dyp smørcremen i chokoladen. Stil kagerne på en rist, så chokoladen kan stivne.

Tip! Vil du give biskuitterne smag af jul?
Tilsæt 1 knsp. kanel i biskuitterne og 1 tsk. brunkagekrydderi i chokoladesmørcremen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.