Sarah Bernhardt kager

Små chokoladebiskuitter med blød smørcreme. Bag klassiske biskuitter med chokoladesmørcreme, og nyd hver en bid.

ca. 30-32 stk.

1,5 time

Vurdering (127 stk)

Ingredienser

Bund
250 g marcipan
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 æggehvide

Chokoladesmørcreme
75 g mørk chokolade
150 g smør, stuetempereret
1 1/2 dl Dansukker ØKO Flormelis
1 æggeblomme

Pynt
250 g mørk chokolade

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft.

Riv marcipanen i en skål og tilsæt sukker og æggehvider, og pisk det sammen. Sæt dejen i små runde kager på bageplader med bagepapir. Bag dem nederst i ovnen i ca. 12-14 min. Lad dem køle helt af.

Hak og smelt chokoladen til smørcremen i en skål over et vandbad. Lad den køle lidt af. Pisk smørret op til en luftig konsistens i en skål og tilsæt flormelis og æggeblomme. Hæld den smeltede chokolade i og pisk, til du har en jævn og luftig smørcreme.

Smør eller sprøjt smørcremen på kagerne. Stil chokoladebiskuitterne i fryseren i 15 min.

Forbered pynten. Hak og smelt chokoladen over vandbad. Tag biskuitterne ud af fryseren, og dyp smørcremen i chokoladen. Stil kagerne på en rist, så chokoladen kan stivne.

Tip! Vil du give biskuitterne smag af jul?
Tilsæt 1 knsp. kanel i biskuitterne og 1 tsk. brunkagekrydderi i chokoladesmørcremen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukkertypernes smagsintensitet

Salt og peber er centrale i de fleste retter. For professionelle kokke gælder det samme for sukker. Hvor salt og peber skaber kant og kontrast, så afrunder, forstærker og fyldiggør sukker smagen.

Chutney

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver. Her har vi samlet vores bedste opskrifter på chutneyer, som du kan bruge i din madlavning.

Pærekage med rosmarin

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Syltede sommergrøntsager

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Blommetærte

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.