Sarah Bernhardt kager - Opskrifter

Sarah Bernhardt kager

ca. 30-32 stk. 1,5 time
Små chokoladebiskuitter med blød smørcreme. Bag klassiske biskuitter med chokoladesmørcreme, og nyd hver en bid.
Sarah Bernhardt kager
Bedømmelse: (34vurderinger)

Ingredienser

    Bund

    • 250 g marcipan
    • 1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
    • 1 æggehvide

    Chokoladesmørcreme

    • 75 g mørk chokolade
    • 150 g smør, stuetempereret
    • 1 1/2 dl Dansukker ØKO Flormelis
    • 1 æggeblomme

    Pynt

    • 250 g mørk chokolade

    Forvarm ovnen til 175 °C varmluft.

    Riv marcipanen i en skål og tilsæt sukker og æggehvider, og pisk det sammen. Sæt dejen i små runde kager på bageplader med bagepapir. Bag dem nederst i ovnen i ca. 12-14 min. Lad dem køle helt af.

    Hak og smelt chokoladen til smørcremen i en skål over et vandbad. Lad den køle lidt af. Pisk smørret op til en luftig konsistens i en skål og tilsæt flormelis og æggeblomme. Hæld den smeltede chokolade i og pisk, til du har en jævn og luftig smørcreme.

    Smør eller sprøjt smørcremen på kagerne. Stil chokoladebiskuitterne i fryseren i 15 min.

    Forbered pynten. Hak og smelt chokoladen over vandbad. Tag biskuitterne ud af fryseren, og dyp smørcremen i chokoladen. Stil kagerne på en rist, så chokoladen kan stivne.

    Tip! Vil du give biskuitterne smag af jul?
    Tilsæt 1 knsp. kanel i biskuitterne og 1 tsk. brunkagekrydderi i chokoladesmørcremen.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;