Sarah Bernhardt kager

Små chokoladebiskuitter med blød smørcreme. Bag klassiske biskuitter med chokoladesmørcreme, og nyd hver en bid.

ca. 30-32 stk.

1,5 time

Vurdering (30 stk)

Ingredienser

Bund
250 g marcipan
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 æggehvide

Chokoladesmørcreme
75 g mørk chokolade
150 g smør, stuetempereret
1 1/2 dl Dansukker ØKO Flormelis
1 æggeblomme

Pynt
250 g mørk chokolade

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft.

Riv marcipanen i en skål og tilsæt sukker og æggehvider, og pisk det sammen. Sæt dejen i små runde kager på bageplader med bagepapir. Bag dem nederst i ovnen i ca. 12-14 min. Lad dem køle helt af.

Hak og smelt chokoladen til smørcremen i en skål over et vandbad. Lad den køle lidt af. Pisk smørret op til en luftig konsistens i en skål og tilsæt flormelis og æggeblomme. Hæld den smeltede chokolade i og pisk, til du har en jævn og luftig smørcreme.

Smør eller sprøjt smørcremen på kagerne. Stil chokoladebiskuitterne i fryseren i 15 min.

Forbered pynten. Hak og smelt chokoladen over vandbad. Tag biskuitterne ud af fryseren, og dyp smørcremen i chokoladen. Stil kagerne på en rist, så chokoladen kan stivne.

Tip! Vil du give biskuitterne smag af jul?
Tilsæt 1 knsp. kanel i biskuitterne og 1 tsk. brunkagekrydderi i chokoladesmørcremen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.