Safran- og pistaciekarameller

Lav dine egne karameller til jul og smag dem til med safran og pistacie. Vores safran- og pistaciekarameller kan være julens sødeste idé.

45 stk.

ca. 45 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

100 g smør
2 dl piskefløde
3 1/2 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
1/2 g safrantråde
50 g saltede pistacienødder, hakkede

Instruktioner

Bland alle ingredienser bortset fra pistacienødderne i en tykbundet gryde, og lad det koge under omrøring, til massen har nået en temperatur på 125 grader, eller dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om konsistensen er passende.

Hak imens pistacienødderne, og hæld dem i karamelmassen, når den har nået den rette temperatur. Pensl en form, ca. 18 x 25 cm, med smagsneutral olie, og hæld karamelmassen i. Lad det stå et døgn, i stuetemperatur. Skær karamellen i mindre stykker, og pak stykkerne ind i smørrebrødspapir eller cellofan.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.