Rustikke chocolate chip cookies

Disse rustikke cookies proppet med masser af chokolade indeholder den perfekte mænge af knasende sprødhed kombineret med en let sej midte. Man kan sagtens bytte en af chokoladerne ud med en mørkere variant.
- Opskrift Anne au Chocolat

16 stk.

Vurdering (15 st)

Ingredienser

100 g økologisk smør, blødt
110 g Økologisk brun farin fra Dansukker
40 g Økologisk hvidt sukker fra Dansukker
1 økologisk æg
110 g økologisk mel
90 g økologisk havregryn
1/2 tsk. økologisk bagepulver
1/3 tsk. økologisk salt
100 g økologisk hvid chokolade
100 g økologisk mælkechokolade

Instruktioner

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Rør smør, brun farin og sukker godt sammen i en skål indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Hak chokoladerne groft og vend dem i dejen. Form dejen til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem og tryk dem let flade. Bag i 10-12 minutter. Lad dem køle af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.