Rustikke chocolate chip cookies

Disse rustikke cookies proppet med masser af chokolade indeholder den perfekte mænge af knasende sprødhed kombineret med en let sej midte. Man kan sagtens bytte en af chokoladerne ud med en mørkere variant.
- Opskrift Anne au Chocolat

16 stk.

Vurdering (15 stk)

Ingredienser

100 g økologisk smør, blødt
110 g Økologisk brun farin fra Dansukker
40 g Økologisk hvidt sukker fra Dansukker
1 økologisk æg
110 g økologisk mel
90 g økologisk havregryn
1/2 tsk. økologisk bagepulver
1/3 tsk. økologisk salt
100 g økologisk hvid chokolade
100 g økologisk mælkechokolade

Instruktioner

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Rør smør, brun farin og sukker godt sammen i en skål indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Hak chokoladerne groft og vend dem i dejen. Form dejen til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem og tryk dem let flade. Bag i 10-12 minutter. Lad dem køle af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.