Rosinpletter

ca. 45 stk.

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

4 1/2 dl hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
1/2 tsk. bagepulver
1 dl rosiner
150 g smør eller margarine
1/2 dl fløde

Til udrulning
1 1/2-2 dl Dansukker Sukker 

Instruktioner

Bland de tørre ingredienser og rosinerne. Del fedtstoffet i mindre stykker, og smuldr det i melblandingen. Tilsæt fløden, og ælt det hele sammen til en dej, som skal hvile mindst 1 time i køleskab. Del dejen i to dele, som formes til ruller med en diameter på ca. 3 cm. Skær rullerne i skiver på ca. 1/2 cm's tykkelse. Hæld sukkeret på et stykke bagepapir, læg skiverne på sukkeret, og rul dem let, til de er ca. 6 cm i diameter. Vend kagerne, så der kommer sukker på begge sider. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved 200 °C i ca. 7 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.